Termeni si conditii

Continutul site-ului  www.luptacucancerul.ro  (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, programe, etc.) este proprietatea S.C. A&A Naturomedica Bio-dietetic Group srl. Acest continut este aparat de “Legea dreptului de autor” si de cele privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror dintre aceste elemente se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile furnizate de Dvs. noua sunt utilizate numai cu scopul pentru care au fost introduse (efectuarea/livrarea comenzilor conform legislatiei in vigoare si asigurarea informarii Dvs. cu noutatile in domeniu). Nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajam spam-ul si nu facem publice datele furnizate de clientii fara a le cere acordul explicit in acest sens.

Preturile produselor sunt actualizate la anumite intervale de timp. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, dar sunteti instiintati telefonic sau prin e-mail vis a vis de eventualele modificari ale stocului. In cazul in care o comanda cuprinde atat produse aflate pe stoc, cat si altele care momentan un sunt in stoc, pentru a diminua termenul de livrare exista posibilitatea de a livra in mai multe etape. Pentru aceste situatii, un operator al call-center-ului va sta in permanent contact cu Dvs.

Costurile de livrare (cuprind parte din cheltuielile de ambalare si expeditie) sunt evidentiate la Butonul “Livrare” din pagina Home.

Abonarea la Newsletter se face personal atunci cand doriti sa primiti informatii despre noutatile in domeniu si despre produsele si ofertele noastre.