Pe cei mai multi nu-i intereseaza. Cred ca-s puternici iar lumea parca-i construita sa fie cucerirea lor! Nu pot fi intr-atat de ghinionisti sau cel putin asa sustin… si “LUPTA CU CANCERUL” nu-i a lor!

Pe altii, iarasi multi, ajunge sa-i intereseze “LUPTA CU CANCERUL” doar cand ei insisi sau apropiati ai lor primesc teribilul diagnostic: “Cancer”! Subit, cu-n interes vecin cu disperarea incerca in orice chip sa mai salveze cate ceva… si “LUPTA CU CANCERUL” ii poate ajuta sa-si faca alegerile cu discernamant!

Altii, in numar mult mai mic, au aflat deja de ce-i in stare aceasta pacatoasa boala! Ei stiu ca, in ciuda progreselor medicinei, ea vine la multi dintre noi. La tot mai multi. Sunt aceia ce incearca sa-si protejeze familia si au nevoie de informatii importante, riguroase precum si de mijloacele de a le pune cat mai usor in practica! Noi, Referentii “LUPTA CU CANCERUL” dorim sa-i ajutam! Informatii precise si mijloace exacte.

Multi, tot mai multi, vor avea nenorocul de a face cancer! Cel putin un sfert din cei care inca ne consideram sanatosi! Unii nu-si vor duce lupta, considerand ca medicina le ofera doar arme cu totul inegale in acest disproportionat razboi, in viziunea lor inevitabil pierdut. Si din nefericire, pierdut va fi pentru cei mai multi dintre ei! Sunt cei ce-ntreaba : la ce bun “LUPTA CU CANCERUL”?

Insa, ca intotdeauna, altii vor hotara sa lupte. Si vor face tot ce le sta in putinta pentru a invinge boala si a ramane mai mult langa cei dragi. Sunt cei care au nevoie de toate armele pe care medicina si alte stiinte dar mai ales propriul organism le poate pune la dispozitie. Si pe cuvant ca ele ingemanate fiind pot deveni cu totul redutabile! Acesti oameni, ca adevaratii generali ce-si conduc trupele in batalia vietii lor, se informeaza, isi cauta arme, le pregatesc si-si construiesc cazemate si fortificatii. Nu-si vor conduce “trupele” intr-un atac sinucigas, necunoscandu-si nici adversarul si nici macar terenul de lupta. Nu-si vor lasa “soldatii” neprotejati in urma atacurilor toxice si radioactive lansate de terti in scopul nimicirii adversarului. Vor incerca intotdeauna si pe cat este posibil sa nu lase fisuri prin care, detestabilul dusman sa se insinueze “in spatele frontului” unde sa-si cladeasca in chip de “capete de pod” teribilele metastaze. Pentru ca ei “LUPTA CU CANCERUL”, unii au si sanse de castig devenind “cei care au invins” sau “supravietuitori”! Multi sau putini, atatia cati sunt, trebuie sa ne inclinam in fata lor…

Au fost puternici! Au fost si ramas echilibrati! Au acceptat ce li se intampla si au inceput sa invete ce le sta in putinta sa faca in “LUPTA CU CANCERUL”. Ei n-au”pasat” intreaga responsabilitate medicului, considerandu-l pe acesta unicul ce trebuie sa “deconteze” esecul. Ei s-au informat, si-au dat seama ce-au gresit, cum sa se corijeze si integreze alaturi de medici in lupta pentru viata lor, chiar daca acestia – uneori aflati in necunostiinta de cauza – ii cam descurajau. Ei si-au dat a lor “LUPTA CU CANCERUL”, au avut tarie, sanse si acum culeg laurii. Un fel de “Masters of Cancer” ce au stiut sa-si mobilizeze toate armele potrivite, venite din afara si din launtrurile lor.

Si noi, Referentii “LUPTA CU CANCERUL” dorim sa fim “cercetasii” si “armurierii” fiecaruia dintre aceia dintre voi care considera ca asocierea mijloacelor terapeutice integrative poate reprezenta o sansa de maximizare a rezultatelor aduse de tratamentul conventional, atatea cate aduce acesta.

 

- Cercet. Dr. Horatiu Albu

o parte din produsele noastre

calitate superioara

Produse de top, alese pentru a va sustine eforturile in lupta cu cancerul.

0%
Cereale organice
0%
Nuci si seminte
0%
Condimente organice
0%
Alimente fara gluten
0%
Suplimente alimentare

medicii recomanda

download-1.jpg
Cercet. Dr. Horatiu Albu

partenerii nostri